Om mig

I min kajak bliver jeg ét med naturen. Inden solens stråler rammer vandet, har jeg taget de første åretag på min daglige morgentur i farvandet omkring Vordingborg. Det er fra kajakken min verden begynder og det er ofte her, jeg tager dagens første billeder.

En stille ræv i vandkanten efter en nat på jagt, et rådyr som skjuler sig i sivene, eller vildhestene i farvandet mellem Tærø og Lilleø. De bliver alle foreviget i mit kamera. I kajakken bliver jeg et med naturen. På samme måde er jeg som pressefotograf diskret tilstede, så jeg kan fange og fastholde det flygtige øjeblik, der fortæller en historie.

Mit første kamera fik jeg som 14-årig i konfirmationsgave. Derfra tog det fart med at dokumentere og gå på opdagelse i virkeligheden. Siden er det blevet til flere hundrede reportager, portrætter, nyheds- og naturbilleder.


Jeg har gennem årene arbejdet for de største medier i Skandinavien og i mit arbejde forsøger jeg at afspejle fortællelyst, indlevelse og begejstring, godt hjulpet af mange års erfaring.

Med kærlig hilsen